Wij gaan starten!

Het moment is bijna daar dat Vitens en Liander met aannemer Van Vulpen gaan starten met de saneringsopgave in Brummen en Eerbeek. Via deze website informeren wij u over het project in zowel Brummen als Eerbeek. Bij de nieuwsitems leest u het laatste nieuws over bereikbaarheid, bijzondere gebeurtenissen, storingen, versnelling of vertraging van een planning. Ook kan men de contactpersonen vinden wanneer er vragen zijn over het werk of als u een klacht heeft. Brieven en factsheets staan op deze site zodra ze ook zijn bezorgd.

Veiligheid
Bij Vitens en Liander staat veiligheid hoog in het vaandel. Niet alleen voor haar medewerkers en het werkgebied maar ook haar omgeving. Van Vulpen kiest er daarom bijvoorbeeld voor om niet op één plek haar voorraad te plaatsen maar juist op meerdere plekken in zowel Brummen als Eerbeek. Hierdoor zijn minder bewegingen van groot transport en kortere routes.

Bereikbaarheid
Werkzaamheden in de openbare omgeving brengen hinder met zich mee. Wij proberen dit te beperken en waar mogelijk in gesprek te gaan met omwonenden en bedrijven om oplossingen te vinden waar problemen ontstaan. Uw voordeur blijft voor nood- en hulpdiensten altijd bereikbaar.

Meer nieuws
Afgelopen maand is een bericht door de gemeente reeds geplaatst over de diverse projecten die starten in 2021. Wilt u het artikel lezen dan kijk hier voor meer informatie.