We zijn er bijna!

Als de weergoden ons goed gezind blijven dan zien we het einde bijna in zicht van de werkzaamheden aan de gas- en waterleidingen in Brakkenstein. Van Vulpen heeft dan in een periode van ruim vijf maanden voor Vitens en Liander in 19 straten meer dan 5000 meter aan gas en waterleidingen in de grond gelegd.

Werkzaamheden
Deze week ronden we de werkzaamheden af in onder andere de Kanunnik Faberstraat en kan de stratenmaker aan de slag. Waar gaan we nog bezig?

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 februari voert de aannemer in de Deken de Lanckstraat werkzaamheden aan de even zijde uit en van maandag 8 tot en met vrijdag 12 februari de werkzaamheden aan de oneven kant.

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari voert de aannemer in Deken Gruenwaltstraat werkzaamheden aan de even kant uit en van maandag 22 tot en met vrijdag 26 februari de werkzaamheden aan de oneven kant.

Van maandag 1 februari t/m vrijdag 26 februari start vervangen gas- en waterleiding Kanunnik van Mulicomstraat. De straat is eenzijdig afgesloten, inrijden is mogelijk vanaf Kanunnik van Osstraat richting de Kanunnik Mijlinckstraat

Van maandag 1 februari t/m vrijdag 12 februari start de aannemer met het vervangen van de waterleiding in de Deken de Lanckstraat.

Van maandag 1 februari t/m vrijdag 12 februari start de aannemer met het vervangen gas- en waterleiding in de Kanunnik van Osstraat 85-51 en van maandag 15 februari t/m vrijdag 26 februari Kanunnik van Osstraat 51-15.

Voor het werk in de hofjes geldt het volgende:

  • De aannemer werkt steeds aan één zijde van een hofje.
  • Inrijden is tijdens de werkzaamheden aan de even zijde, alleen mogelijk vanaf de Kanunnik Faberstraat en bij uitvoering aan oneven zijde is inrijden alleen mogelijk vanaf de Kanunnik van Mulicomstraat.
  • Parkeren in de hofjes is van maandagochtend 7.00 uur tot vrijdagmiddag 16.30 uur nietmogelijk.
  • Nood en hulpdiensten kunnen de deur van uw huis tijdens de werkzaamheden altijd bereiken.
  • Afvalcontainers worden geleegd vanaf de gebruikelijke verzamelplaats.

Heijmans
Van Vulpen gaat als aannemer dan verder met het project waarbij we in totaal 11 gemeenten de gas- en waterleidingen vervangen. Aannemer Heijmans blijft nog even langer bij u in de wijk om het werk voor Liander af te maken. Heeft u vragen over deze uitvoering dan bel even met de werkvoorbereider van Heijmans: Evert Poelman 06 – 151 287 16.