Update werkzaamheden Brakkenstein

Op verschillende plekken is aannemer Van Vulpen voor de gas- en waterleiding van Vitens en Liander aan het werk in de wijk Brakkenstein waar ook aannemer Heijmans voor Liander bezig is met het vervangen van gas en elektra. Om u overzicht te geven welke voetpaden openliggen, wat gereed is of welke straten beperkt of geheel niet toegankelijk zijn sturen we deze update.

Kanunnik Mijlinckstraat

Beide aannemers zijn klaar met de werkzaamheden in de straat en de stratenmakers brengen de laatste meters van bestrating aan. Dit betekent dat vanaf donderdagmiddag 5 november 16.30 uur de straat opengaat voor alle verkeersstromen. Ook het parkeerverbod ter hoogte van Kanunnik Mijlinckstraat 2 t/m 64 wordt per 5 november opgeheven.

Schepenenstraat

De werkzaamheden van beide aannemers zijn afgerond en de straat is geheel toegankelijk.

Drostpad

De werkzaamheden van beide aannemers zijn afgerond en de straat is geheel toegankelijk.

Burggraafstraat

De werkzaamheden aan de gas- en waterleiding zijn voltooid. Het werk door Heijmans aan de kabels en leidingen is gereed op vrijdagmiddag 6 november. Omdat hier alleen “kopgaten” voor gemaakt worden, ligt het trottoir bijna niet open en wanneer zo’n gat gereed is dicht de aannemer dit direct.

Kanunnik Boenenstraat

Alle aanlegwerkzaamheden zijn nagenoeg gereed. De bestrating ligt volgens planning rond mandag 16 november erin.

Kanunnik van Lentstraat

Maandag 26 oktober is Van Vulpen gestart met de gas- en waterleiding in deze straat. Nood- en hulpdiensten kunnen deze dwarsstraat van beide zijden bereiken, de 3,5 meter blijft gehandhaafd maar houd rekening met het ingestelde eenrichtingsverkeer in de Kanunnik Putstraat. Voor DAR geldt ook dat de kliko’s op de standaard verzamelplaatsen staan in de straat.

Kanunnik Putstraat

Aannemer Van Vulpen is gestart met de werkzaamheden op donderdag 22 oktober. Let op: in afstemming met gemeente Nijmegen is een eenrichtingsverkeer ingesteld vanaf de Kanunnik Mijlinckstraat naar de Kanunnik van Osstraat. De werkzaamheden inclusief de definitieve bestrating is gereed op vrijdag 4 december en komt de tijdelijke eenrichtingsverkeer dan te vervallen.

Komende werkzaamheden

Vanaf maandag 9 november start aannemer Van Vulpen met werkzaamheden aan de Kanunnik Pelsstraat, Kanunnik van Kekenstraat en Deken de Raetstraat. De werkzaamheden van deze fase voor Vitens en Liander zijn naar alle verwachting afgerond voor de komende kerstdagen. Bewoners en bedrijven in de omgeving zijn inmiddels geïnformeerd. Kijk anders even op de website.

Meer informatie?

Mocht je naar aanleiding van deze update of over de werkzaamheden vragen hebben, dan aarzel niet om te bellen of te appen met Hermen van Dalen. Hij is de omgevingsmanager van Van Vulpen en te bereiken via 06-1445 8494.