Update over de werkzaamheden

Weten waar de aannemer van Vitens en Liander op dit moment aan het werk is? In deze update geven we u per straat aan hoe het werkt vordert.

Kanunnik Faberstraat
Vrijdagmiddag 19 maart verwacht de aannemer de Kanunnik Faberstraat weer vrij te geven voor het verkeer.

Kanunnik van Mulicomstraat
Ook de Kanunnik van Mulicomstraat is weer toegankelijk vanaf vrijdag 22 maart. Tot die tijd werkt men in de stoep langs de even huisnummers.

Deken de Lanckstraat
De stratenmakers leggen de stoeptegels erin aan de zijde van de even huisnummers en ronden het werk af op vrijdag 12 maart.

Deken Gruenwaltstraat
Vanaf maandag 1 maart is aannemer Van Vulpen gestart met de werkzaamheden in het hofje. Hiervoor geldt:

  • Werken aan de kant met de even huisnummers: afsluiten toegang vanaf de Kanunnik van Mulicomstraat. Inrijden is uitsluitend mogelijk vanaf de Kanunnik Faberstraat.
  • Werken aan de kant met oneven huisnummers: afsluiten toegang vanaf de Kanunnik Faberstraat. Inrijden is uitsluitend mogelijk vanaf de Kanunnik van Mulicomstraat.

Kanunnik van Osstraat
Huisnummers 17 t/m 47: start maandag 8 maart en gereed op vrijdag 12 maart.
Huisnummers 47 t/m 85: start maandag 8 maart en gereed op vrijdag 19 maart.
Huisnummers 44 t/m 62: start woensdag 10 maart en gereed op vrijdag 19 maart.

Andere aannemers in de wijk
Op dit moment werken meerdere aannemers in de wijk Brakkenstein. Wij kunnen ons voorstellen dat u hiervan ook graag informatie ontvangt. Wat u zelf kunt doen is door even te kijken op de website van MOOR en op de kaart uw straat aan te klikken. Alle gemelde werkzaamheden in de gemeente zijn hier vermeld.