Eerste factsheet in uw brievenbus

Deze week ontvangen bewoners in en rondom de W. Einthovenstraat en de Boerhaavelaan de eerste factsheet over de werkzaamheden in de brievenbus. Hierin treft men de planning en informatie over de uitvoering en de mogelijke hinder van de saneringswerkzaamheden aan de gas- en waterleidingen. Ook de contactgegevens van het team van Van Vulpen zijn vermeld zodat u bij vragen over het werk of eventuele hinder direct contact kunt opnemen. Niet de factsheet ontvangen maar u wilt hem alsnog lezen? Onderaan de pagina bij ‘documenten’ treft u de brieven en factsheets die reeds verzonden zijn.

Start werkzaamheden
Op maandag 15 maart start aannemer Van Vulpen met de eerste werkzaamheden in Eerbeek. In verschillende straten vervangt de aannemer het gehele jaar leidingen in Eerbeek. Van Vulpen zet meerdere ploegen in om het werk uit te voeren. Hierdoor is men naast Eerbeek ook in Brummen aan het werk. Via de planning op de site weet u precies wanneer ze bij u in de straat werken.

Alternatieve informatievoorziening
Omdat niet iedereen internet of een mobiele telefoon beschikbaar heeft bekijken we alternatieven om de omgeving zo volledig mogelijk te informeren wanneer dit nodig is. Binnenkort komen we hier met een oplossing op terug!